Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Οι Δούκισσες αποτελούσαν πάντα τη χρυσή τομή μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και της υπόλοιπης κοινωνίας. Ακολουθούν τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες στην ιεραρχία, ωστόσο απολαμβάνουν περισσότερες ελευθερίες.

Άλλωστε, ποιο κορίτσι δεν ονειρεύεται να γίνει μια γαλαζοαίματη πριγκίπισσα; Αφού περάσει ωστόσο η παιδική ηλικία, παρατηρείς ότι τα ιδιαίτερα προνόμια αυτής της ιδιότητας συνοδεύονται από υποχρεώσεις, αυστηρούς κανόνες και μια συνεχή και υπερβολική προσοχή σε κάθε σου κίνηση.

Μεγαλώνοντας, ακολουθεί η συνειδητοποίηση ότι αυτό αποτελούσε ένα πολύ εύθραυστο όνειρο.
Μεγαλώνοντας, θέλεις να γίνεις δούκισσα.

Οι Δούκισσες ήταν κατεξοχήν fashion icons και γνωστές για τους χορούς που διοργάνωναν και τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονταν. Παρόλο που τα σκάνδαλα αυτά ήταν αρκετά συχνά, αυτές απολάμβαναν διαφορετική αντιμετώπιση καθώς δεν ήταν κοινές θνητές, έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες.

Πώς γίνεσαι ωστόσο Δούκισσα στη σύγχρονη εποχή; Αρκεί να νιώσεις Δούκισσα.
Χάραξε τη δική σου πορεία και ξεχώρισε καθημερινά.

Στη Duke Jewels, πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα μπορεί και αξίζει να είναι μια σύγχρονη Δούκισσα, χωρίς να της κοστίσει μια περιουσία. Θέλουμε όλες οι γυναίκες να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά κοσμήματα, σε προσιτές τιμές.

Πριν προχωρήσεις σε αγορά, νιώσε τη δύναμη του τίτλου και όσα αυτός προσφέρει. Τι λες λοιπόν, είσαι έτοιμη να γίνεις Δούκισσα και να κυριαρχείς κάθε στιγμή;

Be Fierce.
Be Scandalous.
Be a Duchess.