Αλλαγές προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή της παραγγελίας σας, έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε εντός 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Δυστυχώς μετά το πέρας των 25 εργάσιμων ημερών καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή, για οποιονδήποτε λόγο.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αφού γίνει ποιοτικός έλεγχος και διαπιστώσουμε πως δεν έχουν γίνει φθορές στο προϊόν, τότε μόνο γίνεται  αποστολή του νέου προϊόντος. Για να προχωρήσετε στην αλλαγή της παραγγελίας, παρακαλούμε πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλ:2310816666 ή μέσω e-mail : info@dukejewels.gr . Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Τα έξοδα αλλαγής κοστίζουν 5€ και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Τα δέματα αποστέλλονται πίσω μόνο με την ACS courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με άλλη εταιρία τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε το δέμα και θα γίνει επιστροφή πίσω. Τα έξοδα αποστολής του νέου δέματος είναι δωρεάν.

Αλλαγές- Κύπρος 

Αλλαγές στα προϊόντα πραγματοποιούνται και στις αποστολές της Κύπρου. Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Το κόστος της αλλαγής ανέρχεται στα 10€ και αφορά τα μεταφορικά έξοδα. Στις αποστολές της Κύπρου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές στα σκουλαρίκια δεν πραγματοποιούνται για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε φτάσει σε εσάς με φθορές, παρακαλώ  επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας (την ίδια ημέρα). Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει άμεση αντικατάσταση του προϊόντος με δωρεάν αποστολή για την πρώτη αλλαγή.

Επιστροφή χρημάτων:

Εάν επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε  εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής . Δυστυχώς μετά το πέρας των 14 ημερών καμία αλλαγή δεν γίνεται δεκτή ,για οποιονδήποτε λόγο.

Οι επιστροφές  γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αφού γίνει ποιοτικός έλεγχος και διαπιστώσουμε πως δεν έχουν γίνει φθορές στο προϊόν  Τότε μόνο γίνεται επιστροφή του χρηματικού ποσού Για να προχωρήσετε στην επιστροφή της παραγγελίας ,παρακαλούμε πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλ:2310816666 ή μέσω e-mail : info@dukejewels.gr . Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 5€ και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή (αφορά τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας). Τα δέματα αποστέλλονται  πίσω μόνο με την ACS courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική μεταφορική εταιρία, τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε το δέμα και θα γίνει επιστροφή πίσω. Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα στα χέρια μας, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε. Θα χρειαστεί να μας αποστείλετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή το ΙΒΑΝ ,το όνομα του δικαιούχου και την τράπεζα στην οποία θα γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού.

Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής, που είναι 5€.